tirsdag den 15. april 2008

Tips, Gode Råd, Ideer & Inspiration til et Udbytterigt Liv

- At skabe positive forandringer ...

- Har du selv gjort dig nogle erfaringer ?

- Har du oplevet noget der virker, rigtig godt ... ?

- Har du lyst til at dele din viden, erfaring, oplevelse med andre, således de også kan have glæde af det ?

- Kan du svare ´Ja´ til ovenstående ?

Så vil vi sætte pris på dit bidrag og dit indlæg i denne tråd og høre om, hvad du har gjort, og hvad resultatet blev.

- og, vi modtager gerne dit bidrag, hvadenten det er fra dig som privatperson, fra dit arbejde, eller fordi du måske er terapeut, rådgiver eller behandler.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Dann,
Jeg er helt ny i blogossfæren ... synes det hele er meget overvældende med al den information og alle de links, som man fristes til at følge. Men jeg får jo nok et eller andet forhold til det hele på et tidspunkt, så udbyttet står mål med tidsforbruget.

Jeg blev tricket af din opfordring til at fortælle om nogle aktive valg, som jeg har foretaget, og som jeg har fået udbytte af.

Jeg flyttede til Falster i 1999, og jeg besluttede straks, at jeg - i modsætning til tidligere - ville ind i diverse netværk, og være udadvendt ud fra tanken om, at det ikke gav mening at isolere sig og passe sig selv og sit firma, når man boede i et lille samfund.
Det havde jeg ellers gjort i alle mine år i København.

Jeg meldte mig ind i Erhvsvrådet, senere i Lolland-Falster Naturligvis og i et privat netværk med 20 erhvervsfolk pr. netværksgruppe.
Det første der skete var, at jeg lærte en masse rare mennesker at kende. Jeg er marketing konsulent/reklamemand - men mine mange nye kontakter gav ingen ordrer. Jeg var i en heldig situation, hvor jeg heller ikke behøvede flere kunder, men jeg havde nu regnet med, at mine initiativer havde kastet bare lidt af sig i den retning.

Det var faktisk først sidste år - efter ca. 7 år - at jeg begyndte at mærke effekten rent firmamæssigt. Jeg er sikker på, at en mere salgsorienteret person kunne have gjort det hurtigere, men jeg skulle altså bruge 7 år.
I dag mærker jeg stor anerkendelse for det jeg står for, og mit nye reklamebureau, Celcius360, som jeg lige har startet med tre andre selvstændige her i Nykøbing, har fået en flyvende start .... bl.a. takket være disse gode kontakter og positive relationer.

Så det korte af det lange er: Dyrk netværkene. Dyrk relationerne. Lad folk lære dig at kende. Mange vil sikkert sige: Ja, Selvfølgelig. Men for mig var det altså en helt ny måde at "eksistere" på - og det var og er en god oplevelse.

Et Udbytterigt Liv sagde ...

hej Carsten

- tak for dit indlæg

- jeg kan kun bekræfte din opfordring til at skabe netværk og relationer, på mange måder
- både fordi det er én af måderne til at ´få ting til at lykkes´ - og, også fordi det er et værdifuldt bidrag til at skabe et udbytterigt liv, professionelt og privat.

- nogle udtrykker det som flg. :

´What is important is not WHAT you know … - it´s WHO you know …´

- din refleksion på ´hvornår virker det …?´ er også særdeles relevant.
- fordi, nogle gange vil man opleve at responsen kommer umiddelbart - andre gange, vil du opleve at du først efter adskillige år modtager overraskende respons fra længst forglemte forgreninger af dit netværk

- og, bogen her er i sig selv et rigtig godt eksempel på hvad der kan komme ud af netværk og relationer. Forfatterne til bogen udgør en spændende blanding af dygtige folk, som jeg har den glæde at have som del af mit netværk. Med en skønsom blanding af private og professionelle relationer, der er etableret både via Internet og i ´det virkelige liv´.

Relationer der er etableret via en lang kæde af - tilsyneladende - tilfældige begivenheder. Og, hvor denne kæde af begivenheder faktisk startede for over 15 år siden, da jeg som ny-etableret selvstændig stod som windsurfing-instruktør på en søbred i Midtjylland og en mand på en cykel kom forbi …

Et eksemplar af bogen er på vej til dig med posten.

bedste hilsner
med highspirit
Dann Sommer